page-header

Reference

Kakšna mnenja imajo stranke o nas?
zadovoljstvo naših strank je naša primarna naloga
 • Športno društvo GIB Ljubljana Šiška
  Direktor, Športno društvo GIB

  DS TEAM je za nas opravilo storitetev izdelave spletne strani www.sportni-dnevi.si, izvedli so avtomatizirano e-mail kampanjo za pospeševanje generiranja leadov ter spletno stran povezali z FB ad managerjem (pixel). Odlikuje jih ažurna komunikacija s stranko, natačnost in kvaliteta izdelkov. So izredno prilagodljivi in dostopni, pri nas smo dobili občutek, kot da so postali del ekipe. Takoj zgradijo zaupanje, ki je bistvenega pomena za dobro in dolgoročno sodelovanje s strankami.

 • Kolesarsko društvo Litijski Tempomat
  Predsednik društva, Samir Handanagić
  Ob iskanju rešitve za spletno stran nam je DS TEAM, spletne storitve v celoti prisluhnil in s svojo kreativnostjo presegel naša pričakovanja. Izvirnost izdelave spletne strani se kaže v vseh segmentih, od umestitve grafične podobe do organiziranosti tematskih področij, ki smo jih želeli našim podpornikom predstaviti. Ne zgolj to, DS TEAM nam je ponudil celostne rešitve v smislu gostovanj, oblikovanja idejne in grafične zasnove, nagradnjo s spletno trgovino izdelkov društva kot tudi z vsemi drugimi tehničnimi storitvami, ki naredijo spletno stran prijazno uporabnikom. Veseli smo tudi nadaljnjih vzdrževalnih storitev z izjemno hitrim odzivom, kar predstavlja dodano vrednost, ki jo nudi DS TEAM. Izbira spletnih rešitev, ki nam jih nudi DS TEAM, je bila več kot pravilna odločitev. Naj bo to tudi vaša izbira.
 • BDR d.o.o.
  Direktor, Teja Žerjal
  Profesionalen odnos, zavzetost, sveže ideje.....Vrhunski izdelek!
 • MGM d.o.o.
  Direktorica, Vanja Guček

  Z novo spletno stranjo smo zelo zadovoljni. Pri nastajanju le-te nam je bilo v veliko pomoč vaše svetovanje, sama predstavitev in ideje, ki ste nam jih predstavili na naših srečanjih. Vaš pristop do dela je bil profesionalen, za naše potrebe, želje in zahteve. Delo je bilo z vaše strani opravljeno v dogovorjenih rokih, v kolikor pa ob uporabi potrebujemo pomoč oziroma svetovanje, pa ste nam vedno na voljo.

 • MLife, Matej Lovše s.p.
  Direktor, MLife Matej Lovše s.p.

  DS team se je izkazal kot prava izbira za izdelavo spletne strani. Ker smo spletno stran oblikovali prvič, so nam zelo pomagali s svojimi predlogi in nasveti in z veliko mero potrpežljivosti, ko smo vztrajali pri včasih nesmiselnih zahtevah. Držali so se dogovorjenega časovnega plana in ponudili cenovno zelo ugodno storitev.

Vaše povpraševanje nič ne stane!